Inför skolavslutning 09

Ja mina vänner, som ni vet så är en helt vanlig skolavslutning för dem som inte tagit studenten riktigt ännu,
varav jag är en utav dem.
Vilket innebär att avslutningsklänning måste inskaffas, därför har mamma beställt en Tunika åt mig från nätet iår.
Den är från Bona Parté, därifrån min mamma brukar beställa kläder faktiskt, mycket smakfullt sortiment har dem.
Lika roligt varje gång att besöka deras hemsida http://www.bonaparte.se,
med nya kollektioner och varianter att välja mellan. Dock vet jag inte om jag hinner få den tills den 10 juni (då avslutningen inleder sitt), vi får hålla tummarna. Äntligen har jag funnit den iaf efter allt tidigare letande!
Har dock inte haft tid till att inhandla, ovanligt men sant. Inskaffning och Linda går före allt, men denna gång fick det ändras, kanske också för att Linda fortfarande är på Island så det har varit en aning svårare att ägna tid åt henne.
Jag saknar dig, kom hem nu.

Pappa var precis i mitt rum och fångade en flygspindel eller vad dem kallas, pappalångben!
Pappalångben som togs av pappakortben, skämt å sido, sorgligt tråkigt bara denna gång.
Undra varför jag ens nämnde det, uppenbarligen för att komma in på något nytt ämne att skriva om, men jag känner inga större behov av det nu faktiskt. Skrivandet får vänta lite.
Dags för att ännu en gång smörja in sin flagnande hud med lite tjock kräm, det behövs.
Jag ser ut som en världskarta på ryggen så mycket olika färger det är, haha.
Sedan blir det att måla om naglarna och chilla gärnet.


 
Tunika från Bona Parté  469:-- beatricegabrielleglimberg

En ny människa

Hejsan blekfisar!
Vädret har varit bra i Sverige hörde jag? Vad skönt för er, men för mig gav min resa mig en oändligt betydelsefull plats i mitt hjärta. Det finns färder och äventyr man genomför vardagligt eller också ibland större saker mer sällan och ofta har jag en tendens att aldrig ta vara på den stunden som man skall njuta av, jag har så bråttom med allt annat.
Men jag måste säga att denna resa, har verkligen förändrat mitt liv, utan att överdriva.
Äntligen fick jag tid till mig själv för en gångs skull, inte tänka så mycket som jag annars gärna gör, vilket leder till ångest.
Klart att man får god kunskap genom att tänka mycket, värdera saker och uppskatta, men ibland är det droppen, över gränsen. Denna tid har fått mig att njuta av mitt liv, vara tacksam för det jag har och att dessutom få uppleva det tillsammans med min älskade mor och far. Jag måste säga att ni satte min gänsliga punkt jag har inom mig helt rätt, på ett bra sätt, jag trodde inte någonting sånt här kunde få en så förändrad.
Ni visste vad jag behövde och gjorde detta för min skull, ni vet vad jag genomgått dessa senaste åren och för er har klockan plingat förlänge sen.
Ni sa till mig förlänge sen vilka jag skulle bryta kontakten med som endast vill mig ont, kränka en rejält.
Jag skulle lyssnat, för då slipper denna resa bli av, då hade jag kunnat gå vidare utan att behöva kosta på sig en resa för att kunna njuta av det liv jag har även om det är jobbigt ibland.
Inte för att jag inte skulle tacka nej till en resa i vanliga fall heller, men detta var kris, nu fick det vara nog. Tyckte mina föräldrar.
Det finns en människa jag vill ifrån, en människa jag för inte så längesen insåg jag inte skulle veta av längre, för mig är han ett stort problem, han tar upp alldeles för mycket uppmärksamhet i min vardag även fast vi aldrig ses längre, du vet du själv är och jag är besviken på dig. Jag har kommit ifrån dig nu, tagit bort dig från olika ställen så du inte kan nå mig längre, vilket lättnad. Nu behöver jag inte höra alla onödiga kommentarer som inte har med dig att göra, äntligen, det här var vad jag väntade på. Du tog upp en otroligt stor plats för mig vilket övervägde min kraft att klara av, nu är det slut med det.
Det var dig jag ville ifrån nu.
Tråkigt nog, sitter jag här vid datorn bara några timmar innan jag skall bege mig till Landvetter (den 23 maj), hur lycklig och spänd som helst över vad jag hade framför mig att uppleva och ta vara på, så skriver denna person till mig, skillanden är att jag inte sjunker inte denna gång, jag fortsätter några trappsteg och är helt plötsligt ovanför dig, ser ner på dig, du kan inte påverka mig och hur jag mår längre, min självförtroende kan du inte sänka längre, du kan inte kommentera vilka kläder jag har på mig, inte hur jag skall sminka mig, inte ge allmänt elaka kommentarer och behandla mig nedsättande.
Jag tycker det var otroligt komiskt nu i efterhand att verkligen fatta att denna person skriver till mig precis innan jag skall åka, och har inte hört av sig på mycket mer än ett halv år. Just let it go, du är glömd nu.
Jag har bättre saker för mig än att lägga ner min betydelsefulla energi på någon så värdelös människa som dig.
Jag levde tillsammans med dig i 3 år, dem gav mig mycket, du har lärt mig mycket, framför allt vem du verkligen är.
Dock lärde du mig att inse de alldeles för sent egentligen, jag vill inte veta hur bra jag hade mått om jag aldrig stött på dig, men jag tror det finns en mening med det faktiskt, jag hade fortfarande inte velat veta.
Att se tillbaka på dem åren vid det fallet, hade varit hemskt.
Att jag istället hade kunnat göra något jag verkligen tycker om under dem åren.
Men men, det började för 4 årsen snart, i 7:an.
Herregud, jag minns när jag mötte dig första gången i korridoren, kär vid första ögonkastet, sen dess har du haft tendensen att kunna styra mig och mitt beteende samt utseende etc. Vilket har tryckt ner många människor för att jag lyssnat på dig. Sjuk är du, snälla, fatta att du förstör för andra människor, du är en osäker liten varelse med stil, som måste trycka ner andra människor för att höja sig själv.
Om jag vart du hade jag hellre sett status och respekt som något man redan tidigare bär, något man inte behöver sträva efter och lägga ner så otroligt mycket energi på för att låta det förbli, som du.
Det skulle inte förvåna mig något som helst ting om du kommenterade detta inlägget ännu en gång, som du gjorde med det tidigare. Att du ens orkar.
Och ja, jag vet att när du sitter och läser detta kommer att tänka; - '' Du lägger minst lika mycket energi på det nu så säg inget ''.  Nej vännen, men vad hade du själv gjort? Detta är det enda sättet för att få dig att sluta, för det är genom denna blogg som jag kan beskriva mitt inre tänkande utan att någon(du) avbryter mig, jag låter det bara rinna ut ur fingrarna.
Och framför allt skriver jag mer än gärna allting här, för jag vet att du går in här och snokar (får ett leende på läpparna varje gång jag tänker det). Genom att beskriva saker tydligt som i ett tidigare inlägg Jovars man mår ju, Alanya imorgon !, kan jag även få fler folk att tycka som jag gör om dig, få reda på hur patetiskt du egentligen är.

Nog om detta och återgå till resan som i grund och botten handlade om att komma bort från dig och annat som även påverkat mig, men du skapade underlaget från första början.
Jag har haft det fantastiskt bra, tråkigt nog blev det en repris från förra resan, inte sjukhuset denna gång som pappa egentligen tyckte verkade lämpligt, men jag ville verkligen inte igen, inte han heller egentligen.
Men annars genomgick schemat sitt, lyxiga drinkar, snygga medmänniskor, sol & bad, shopping och brännskador såklart, det tillhör! eh. Jaja, denna gång blev det en dag inomhus, och dagen därpå under parasoll. Rätt taskigt faktiskt när man endast har en vecka på sig att pressa, dock blev det för mycket utav det på måndagen. Hade inget annat val än att köpa det. Jag fick även förfrågan om att gifta sig, gå ut på fetingparty etc.
WOHO, skulle jag sagt om inte mina päron var i närheten som i detta fall. 
Linda, nästa sommar åker vi utan några tråkiga begränsningar! 

Pratade precis med min gamla vän John från Epsilon (gamla klassen), samtalet varade i ca 47 minuter, jag tror aldrig vi har haft så mycket att diskutera som denna gången faktiskt, allt mellan himmel och jord.
Tack för samtalet, det uppskattades!
Nu skall jag ner och ta ett stort glas med vatten och is, känner att jag är värd det efter denna dag.
Berättade jag att vi kom hem 3 inatt, när jag skall in till min efterlängtade säng möter jag många mystiska saker på vägen, HELA mitt rum är spillt av alkohol, antagligen, någon har sovit i soffan OCH min säng, någon har ställt glas så det har kladdat, saker har fastnat osv. + att någon har suttit vid min dator. Från mitt rum och ner till köket är det kladdiga spillror eller hur man uttalar det ordet. Saker har hänt här med andra ord, tillsammans med andra av hans polare eventuellt också. Min bror har alltså en del att göra om inte annat, var kul att se honom här förut, med moppen i handen och börja. Inte varje dag man gör det, han som e så opedantisk som det går att vara. 
Nåväl, snart kommer Sebastian hit och slaggar hoppas vi på, om han inte får för sig något annat att göra. 
Skola imorgon 8:30, taskigt värre. Om en vecka är det över, och det tackar jag för.
Jag känner mig som en ny människa.

Här nedan kommer väldigt få av alla efterlängtade bilder som tagits från Turkiet 09
mer bilder kommer ni sedan att finna på http://www.facebook.com/ & http://www.gliimbergbilddagboken.se/
, när behovet för det inträffar.


 

Mer kommer med tiden


- beatricegabrielleglimberg

Resefeber !

Ja mina vänner, det är nog det ordet som cirkulerar runt i huvudet på mig ständigt nu.
Jag är nervös och orolig över att den tragiska händelsen skall upprepas iår igen
på samma ställe.
Jag tror aldrig jag tagit upp det faktiskt, men jag var där för exakt två år sedan,
då både jag och mamma beställde tid för en ''behandling'' som hette Hamamband vilket inne bär en rejäl helkroppsskrubbning. Det var otroligt härligt och avkopplade, man kände sig som en orm som bytt skin, för en stund.
En helt ny människa faktiskt.
Detta ledde till att mammas öga, som hon ett år tidigare hade skadat på hon och pappas spavecka.
Hon skar upp hela ögat så linsen man bär framför ögat som skyddar, stack rakt ut.
Därför fick hon ligga inne i circa 4 dagar, besöka doktorer ständigt, medan jag och pappa log vid stranden..
Då det dessutom inträffar något tråkigt för mig. Med tanke på detta Hamamband, gör det att vi som är lite mer känsliga för solen blir 1000 gånger så känsligare mer mottaglig av det negativa.
Jag hade solen i flera timmar i bakhuvudet, dock somnade jag och kände mig lite yr osv men tänkte ingenting mer på det, det är väldigt naturligt för mig att jag blir yr när jag både har solat, badat i för varmt eller sovit och sen reser mig upp fort, detta pågrund av lågt blodtryck uppenbarar jag.
Iaf, på morgonen därpå skall vi som vanligt upp och äta frukost och allmänt chilla inför nästa händelserika dag,
då jag vid hissen med andra människor runt omkring mig, känner hur det blir helt svart för ögonen, allting tonar bort långsamt. Jag såg ingenting. Väldigt kort därefter märker jag även hur mina trummhinnor bara tar över, det brusar och bullrar så högt så jag trodde hela världen skulle höra det, det gjorde mycket ont inuti mig, stor märta.
Jag ramlar ner på golvet, kände ingenting, var som jag bara föll.
Jag såg eller varken hörde pappa, jag kunde inte göra någon som helst ting.
Jag bara skriker och skriker, får inte fram något annat att säga eller be om, bara skriker.
Personalen kommer springandes och efter några minuter får jag tillbaka både syn och hörsel, men mycket svagt.
Jag började se runt omkring mig, kisande, var som hela omgivningen stod och kollade på mig.
Personalen sa att; detta ser INTE bra ut, tydligen såg jag vit/grön ut i ansiktet och helt borta.
Jag gick och lade mig vid polen på skuggans sida som ni förövrigt kan se på bilden här nere sedan.
Där låg jag, folk kom fram med frukost och skulle hela tiden hjälpa till, men jag kunde inte ens tacka.
Jag försökte minnas mitt hemtelefon nummer och namn, som jag alltid brukar tänka på för att veta om jag är medveten eller om det verkligen är allvarligt, jag mindes det inte, när pappa sa Beatrice, undrade jag vem han menade.
Jag var helt veck.
Jag låg på rummet exakt hela dagen, avundsjuk på pappa för att han var ute och levde livet medan jag och mamma fick en stund för oss själva, eller ah, vi hade väl inte så många andra alternativ rättare sagt.
Tillslut kom en välkänd doktor i Alanya och tittade på mig, han sade med en gång, du skall till sjukhus.
Med tanke på att jag inte ätit någonting alls under dagarna jag varit där nere men framför allt inte samma dag, så ville han få in mig. Taxin kom väldigt snabbt, som tur va.

Jag var framme och pappa sa att han var tvungen att gå iväg en stund och skriva på papper osv om mina uppgifter. Vilket gjorde mig räddare än någonsin.
Att behöva vara i ett och samma rum som endast består av turkar förutom jag då, vill säga.
Att ligga där i den sängen och ha flera stycken som håller på med sladdar och grejer och inte förstå någon som helst ting utav vad dem säger, engelska kunde dem framför allt inte heller, var läskigt.
Jag hoppas aldrig att ni får uppleva den känslan. Ush, det är inte ofta jag vill hem från semestrar, jag längtar aldrig hem.
Men vid detta tillfället blev det automatiskt ett undantag, jag ville hem till läkare där hemma som jag förstod vad dem sa.
Det var omöjligt.
Tillslut kom det till det värsta, jag är INTE spruträdd eller något sådant, dock har jag vart det i många tidigare år och gick igenom en jobbig process för att övervinna den rädslan.
MEN, när inte läkarna själva vet vart dem skall sätta in själva nålen osv, när dem testar på båda armarna överallt, undrar man.
Dessutom när båda läkarna på varsin sida om sängen jag log på, kollar på varann som dem aldrig hade stött på något sånt här tidigare. Sen kollade den förvånande på mig och gick därifrån. Jag ville inte ens veta vad dem tänkte, jag kunde inte se det dem såg.
Där fick i stort sätt många timmar av dagen och inpå natten spenderas med pappa bredvid mig, vi kollade på tv.
Jag var nog inne på mitt 5:e dropp, jag saknade mycket värde och näring.
Det kändes som jag för en stund fick tillbaka sjukdomen jag föddes med, det kände som om det var en tillbakablick för vad som inträffade när jag var 5 år gammal, då mina tarmar slutade fungera totalt, pågrund av det jag föddes med.
Det har nog varit det svåraste jag gått igenom någonsin i mitt liv, tror jag.
Aldrig skall jag uppleva det igen.
Iaf, efter ett tag fick pappa nog, han ville inte vara kvar där.
Det kändes inte tryggt för varken honom eller mig.
Helt plötsligt vräker han ur sig; - När läkarna frågar nästa gång hur du mår, så säger du att du mår bra, för både jag och du vill bort härifrån. Och likaså lyssnade jag och gjorde som han sagt åt mig.
Det gillade dock INTE mamma när vi berättat vad vi kom överrens om.
Hon blev riktigt sur för hon visste, hon visste
att detta lika gärna kunde bli en repris av 5 års tragedin.
Efter några återhämtningsdagar gick jag och pressade igen.

Ja, mina vänner. Detta tog tid att skriva haha, vet inte hur många gånger pappa sagt åt mig att jag skall fortsätta packa och bli färdig någon gång. Ja, jag skall börja. Jag vet inte heller hur många gånger han upprepat att ''detta skall aldrig repeteras igen, med Hamambadet dvs''. När vi kom hem hade vi och andra konstaterat att det var det som ledde till dem tragiska händelserna för både mig och mamma, så om ni åker till turkiet och vill komma hem vid liv, UNDVIK HAMAMBAD. Så ja, ni kan nog tänka er att jag är en smula orolig för denna resa men ändå väldigt avkopplad.
Nej hörni, jag sitter fortfarande i morgonrocken helt nyvaken med den icke genomförda packningen, eller ah, inte färdigt på ett tag iaf, måste fortsätta.
Just det, glömde jag berätta att jag fick en bok av Rebecka när hon var här igår som hon tycker jag skall läsa under Turkiet 09. Kärleks Boken heter den, handlar bara om sex och sådant. Ungdomar berättar om sina första sexuella historier och åsikter osv. Mycket intressant faktiskt.
Så gullig var hon, hon kom till mig på eftermiddagen, umgick, hjälpte mig och komma igång med packningen osv.
Så ger hon mig en bok, inslagen med en text till. Otroligt omtänksamt! Jag är ytterst tacksam för det!
Tack så mycket igen, Bex! Den skall jag ta vara på under denna resa!
Att jag alltid lyckas komma in på andra ämnen, när jag bestämt mig för att verkligen göra klart en sak och sedan gör en annan. Typiskt mig. Nu är det 3 timmar kvar tills vi förflyttar oss mot Landvetter, 16:35 går planet, snart har vi begett oss och är framme i ''icke-partybromsarnas stad'' ALANYA !
Vi hörs när jag kommer hem! Sköt om er tills dess!

http://gliimbergbilddagboken.se


Ni ser polen längst bort, på morgonen är det skugga där,
vid en utav stolarna till vänster spenderades min morgon vid, den dagen.
Rebecka Ohlsson + present !


Vi ses när jag kommer hem.- beatricegabrielleglimberg

Jovars man mår ju, Alanya imorgon !

Ingen kan omöjligt vara lyckligare än mig just nu.
Jag har inte mått såhär bra på riktigt länge, äntligen känner jag mig fri!
Jag vet inte varför men jag har alltid haft den tendensen att alltid jämnföra nya människor jag möter, med gamla
och sedan tänka att nej, det påminner ju inte om den människan osv. Jag skäms ärligt talat för det men ändå vill jag dela med mig av det till er. Jag är tacksam över att jag övervunnit dig, du kan inte påverka mitt liv längre och jag vet inte hur jag skall tacka den människa som påverkat det. Uppenbarligen är det mest mina vänner, som alltid lyckas ställa upp när jag behöver dem som mest. Tack snälla ni. Jag är glad att inte behöva bära känslan längre om att alltid skall hända enligt din väg, din vilja, du bestämmer inte över hur jag skall se ut längre, sminka mig, bete mig, allt.
Jag är som jag är och det har du aldrig lyckats acceptera, nu finns du inte längre.
Jag påverkas inte av dig och gör inte allt du ber mig om, jag följer inte dina spår och åsikter. Du kan inte få mig att tycka som dig något mer. Jag bryr mig inte, och ödslar inte energi på att bry mig om vad du tycker om saker som handlar om mig. Tyck vad du vill, din åsikt betyder ingenting längre. Jag är glad att jag får leva mitt liv som jag själv vill. Inte få bli nertryckt av dina kommentarer och meningar du försöker sänka mig med för att höja upp dig själv statusmässigt.
Du är patetiskt. Förstör bara för din omgivning, dina vänner vet inte vad dem ger in sig på. Jag vill inte veta hur mycket din kommande flickvän kommer må dåligt, om du ens får någon? Jag var sviken i många år, men jag har lyckats bygga upp det på något sätt. Förstör inte det nu denna gången, igen. Du vet hur mycket du har betytt för mig, hur mycket tid jag lade på dig, du tillhörde en del av mitt liv, mitt riktiga jag. En hemskt människa gjorde du mig till.
Och att bara få för sig att kommentera onödiga saker och ting som inte ens har med saken att göra, är bara ännu värre, du förlorar på det själv. Du gör det pinsamt och jag skäms över att nämna ditt namn. När skall du få in det i ditt huvud att jag inte bryr mig? Det finns inget, hur svårt skall det vara? Du är ingenting. En meningslös människa som saknar värde.
Väx upp och börja om från början, någon dag kommer du åka på en sådan stor smäll så du inte ens kommer minnas vad du själv heter, snälla, lyssna på mig denna gången. Det har ju redan hänt låt det då inte upprepas.
Och sen låtsas som att du känner mig och vara självsäker på det? Vem tror du att du är egentligen?
Uppenbarligen känner du mig inte längre med tanke på vissa detaljer du kan åstadkomma vid vissa sammanhang, uttrycka saker som bara gör det pinsamt för dig själv. Jag tror inte du förstått människans utveckling riktigt, jag föredrar att läsa om det eller något sådant. Gör inte såhär mot flera människor som du gjort i flera tidigare år mot mig, jag vill inte att någon annan människa skall få uppleva den känslan.  
Ja mina vänner, det kändes skönt att skriva av sig lite. Äntligen har jag lyckats gå vidare, det är vad jag vill förmedla.
Kanske kom som en chock för vissa, inte för andra? Ni som känner mig vet.
Att därför efter all denna process som tagit allt för mycket kol på mig, det skall kännas skönt att få lite tid till att tänka på sig själv och sitt egna liv, så mycket planer och upplevelser, äventyr etc. jag har framför mig. Jag ser fram emot det.
Jag vet inte riktigt vad grunden i själva verket ligger, men på något sätt så existerar varken dem älskade eller mindre älskade människorna i sitt liv när man är i ett annat land. Nytt land, nya möjligheter.
Jag väljer att vara den jag vill vara och ingen kan säga någonting om något. Den känslan är otrolig!
Jag ser fram emot sol och bad, drinkar och shopping. Om en natt är det dags. Och ja, jag kommer ta bilder.
Nu skall jag fortsätta packa, vi hörs senare!
http://gliimbergbilddagboken.se


Save me from myself
- beatricegabrielleglimberg


Ett litet smakprov, Naked Benefit

Hej gott folk!
Som ni uppenbarligen redan läst så var jag igårkväll alltså i stan, ställde upp för att styla i helhet
och även fotografera Sebastian och hans band, Naked Benefit som för övrigt spelar punk.
Den 26 maj spelar dem in sitt första album och JA, dem är grymma.
Tänkte vägleda dem och lära dem lite inom färger, posér, ställningar och allt som har mycket med foto
och attityd att göra, som dem sedan kan ha nytta av i framtiden.
Det gick faktiskt jättebra, dock blev både jag och Sebastian irriterade över att Erik & Ludwig inte i början var riktigt så aktiva i det hela, men lika fort fick vi dem på banan igen.
Vi åkte först till något random ställe i Majorna för att sedan fortsätta mot Röda sten, vilket gick sådär med tanke på Eriks gåva och medkänsla för att köra bil. Tänk er ungefär som så, att man säger åt en att köra åt ett håll och göra en grej, sedan istället välja tvärtemot och göra en helt annan. Detta ledde alltså till att vi hamnade på andra sidan bron och vi skulle under vid ett ställe. Hmm, kanske skall vi växla chaffören till någon annan med mer lokalsinne ingraderat i huvudet, nej det lät taskigt, du är duktig på att köra bil Erik. Synd att vi aldrig kom fram bara, vi sysselsatte oss i vilket fall.
Efter 4 timmars tagning begav vi oss neråt i landet, till Onsala ja, där det blev att lyssna på deras repning. Alltid lika intressant att lyssna på. Så mycket budskap alla texter och toner bär. Otroligt.
Natten spenderades med Sebastian, det sista dessutom för imorgon bär det av till Alanya, Woho!
Avundsjuka? Hade jag med vart om jag var i era kallsonger/trosor, välj själv.
Här kommer väldigt få bilder från gårdagen, titta och njut!
Mer bilder kommer med tiden.


Från vänster. Erik the man (Basist), Ludwig Petersfeldt (Trummor), Sebastian Petersfeldt (Gitarr, sångare)


Jag kunde ju inte stå emot, det förstår du väl? Hans riktiga jag haha.


Skämt å sido! Sebastian, en tendens att alltid se busig ut.
- beatricegabrielleglimberg

Fotografering för Yestreen/Naked Benefit

Ohyes, då var man nyduschad, fixad och redo för att leka lite fotograf.
Jag har allt grubblat på några idéer på posér jag tycker dem 3 tillsammans passar i,
dock lite platser också, men vi får se vart det bär av någonstans. Det är upp till dem.
Kameran ligger iaf på laddning och det är snart dags att bege sig av.
Jag längtar tills i övermorgon, få lite solbränna, led verkligen med mig själv i morse när jag vaknade hos
Jessica, kollade mig i spegeln och såg hur bedrövligt å pinsamt blek jag var, tragiskt.
Jag föredrar INTE brun -utan sol på sommaren, det är det fulaste man kan göra och det kommer står jag för.
Att blanda vanlig sol bränna med äkta fejk är sorgligt, det är antingen eller, ingen bra kombination alls.
Det skall vara äkta vara om det varar på sommaren, på vintern är det en helt annan sak anser jag.
Har man tillgång till att kunna få riktig färg så skall man väl hellre ta den chansen?
Naturlig solbränna är det vackraste man kan bära under sommaren!
Nu är tiden inne för att göra iordning håret, dock känner jag mig hungrig, får väl bli en cheese i stan eller två.
Senare ikväll blir det tydligen Gottskär som jag tidigare nämnt.
Jag kommer vara upptagen under hela den kommande kvällen nu men skall försöka hinna uppdatera och kanske lägga ut någon bra bild som kommer att tas inom snar framtid, några timmar det vill säga, hos Sebastian.
Där det även blir nattspendering eventuellt.
Nu blev det helt plötsligt bråttom. Och att pappa står och moonar i samma stund som han målar bräderna utanför mitt fönster gör inte saken bättre heller. Nu är han dock på banan igen och jag likaså.
Vi hörs sen, gott folk!


Har för övrigt bytt ut min profilbild på Facebook.com
till en mer ''egen'' variant.   Beatrice Glimberg

- beatricegabrielleglimberg


Sleep Over hos Höjer

Godmorgon gott folk!
Min eviga storebror hämtade mig nyss från Jessica, fick bli en nattspendering hos henne
med tanke på att vi allt för sent kom på att det egentligen är en helt vanlig vardag för andra
utomstående medmänniskor, utom oss det vill säga. Yeah.
Det fixade vi, där med basta. Robert (Jessicas kompis) och hans vänner kom förbi senare in på natten,
mycket trevliga varelser som man delade många skratt med!
Är det det underbart? Att möta nya människor och ha så lätt för det. Jag vet inte vad det är men jag har aldrig haft
svårt för att träffa nya, trotts att det kan vara min kompis kompisar eller något sådant.
Att träffa på olika slags människor ger olika slags erfarenheter och intryck vilket är bra, hade alla varit precis likadana hade denna värld aldrig fungerat. Men som ni kanske vet, eller om ni till och med kanske inte vet, så
är något av det bästa sakerna jag vet att diskutera och argumentera för sitt och sin åsikt. Sin syn på saker, ingen behöver ''ha rätt'', men själva grejen att två skilda åsikter möts och jämnförs är det något speciellt med, jag bara tycker om det grymt mycket. Nog om det.
Jag satte precis på titanic ytteligare en gång, sällsynt? svar nej. Inte häpen för fem övre.
Får snart ta tag i mitt rum, börja städa vilket jag inte hinner göra på fredag eller lördag, förresten det är bara 2 dagar kvar tills jag åker nu, OM jag längtar! Därefter blir det eventuellt stan med Sebastian och hans band, dags att förnya bilderna på dem nu, Ludwig har gjort dreadlocks och jag har nog inte sett någon annan som passar i det så bra som han.
Därefter blir det antagligen Gottskär om inte annat med dem, vet inte riktigt vad dem planerat faktiskt.
Hamnar också mycket möjligen hos Sebastian inatt, kommer hålla fast honom som aldrig förr, det blir ju inte igen förän om en vecka igen, puhu! Men schtek för mig.
Imorgon blir det en Beckabus dag, skall även hjälpa henne att hitta present till sin bror, just det, får ringa henne snart som jag lovade bra att det togs upp så jag inte glömmer det denna gången också.
Längesen jag träffade dig tjejen! Imorgon blir det nya äventyr, vilket vi ser fram emot!
Nu får jag börja ta tag i vettiga saker och ting, även kanske börja småpacka? Hellre för mycket än för lite med sig, faktiskt.
Jag vet inte varför men jag har alltid haft tendensen ända sen barndomen att jag endast tänker på alla små onödiga detaljer att ta med, med dem lite större viktigare har jag aldrig en tanke på. Hmm, dags för förändring unga dam!
Jaja, jag är i varje fall inte värre än Jessica som åker om 19 dagar och redan förra veckan börja packa sitt, ehe?
Haha, du är för rolig du vännen.
På tal om packning, Jessica osv. Jag åt den bästa frukosten på riktigt länge idag, hos Jessica givetvis.
Vi stekte kantareller som jag sedan lade på min ostmacka. På det fick det även bli fil och START, säger bara oj vad längesen det var jag åt START, många minnen kom upp på samma gång sedan barndomens år!
Varför fortsätter jag skriva? Jag som bestämde mig förlänge sen att jag skulle städa osv.
Mycket snack, lite verkstad? Ah vid detta fall iaf, tror inte en människa städar med glädje och vilja. Eller?
Jag uppdaterar snart igen!

Besök min bilddagbok sålänge; http://gliimbergbilddagboken.se


Jag & Jessica

Stora projekt kan få konsekvensliga biverkningar

Hej gott folk!
Jag vill påbörja detta inlägg om att idag är det min dag, inte födelsedag på det sättet alltså.
Men idag har jag haft hyfsat tur med saker och ting, allt har gått dem vägar jag velat och det känns mer än bra.
Tidigt i morse påbörjade jag och tjejerna projektet inför Examinationen, alla sminkningar blev unika.
Helt fantastiskt så mycket fantasi folk bär inom sig alltså, sjukt är det.
Jag startade inne på toan 8:30med det gula, orange & vita färgen jag skulle använda som ''bakrund'' på själva verket.
Med det och detaljerna höll jag på med till 11:30, alltså 3 timmar. Förstår ni då hur lite 2 timmar är egentligen, vilket var den tiden jag egentligen fick. Det värsta var väl inte att det tog mer än längre tid vad det skulle, utan det var att jag inte i själva verket inte ens var i närheten av klar, mina lösögonfransar kom inte på plats, inte den glitterlinjen jag ville ha vid munnen heller, och dem andra glitterstenar jag skulle klistra på. Men i helhet blev det helt ok, som tänkt faktiskt.
Riktigt nöjd är jag! Hoppas att våran fotograf hinner skicka bilderna innan jag åker, hade varit kul att visa omgivningen hur mycket fantasi kan flöda inombords i folk. Att se sånt bara stråla ut, folk som gör det så bra, är underbart.
Dock var det många killar i salen som kollade förvånat, undra vad dem tänkte.
Fick iaf ett eget rum att sminka i, dock var det många tjejer som var otroligt nyfikna vilket gjorde att jag tappade både tid och bort mig. Sånt får man leva med ibland. Detta projektet var iaf precis som jag trodde, det bästa jag gjort hittills trotts att det tog mig totalt 1 timma att skrubba bort fetsminket i svart och vit, med babyolja, len blev jag iaf! Perfekt start inför Turkiet dessutom dubbel +plus! Farmor och Bertil kom precis förbi, med sig hade dem nybakta bullar, rabarberpaj och vaniljsås. Och farmor smög upp på mitt rum och slank fram några slantar pengar, vilket inte förvånar mig alls. Våra träffar brukar se ut på det sättet. Utan att Bertil vet, men det tror jag ni håller tyst om! Oddsen är inte så vansinnigt höga att det kommer ut i vilket fall, men man skall aldrig säga aldrig. Vindarna kan vända.
Proppade nyss i mig lite paj och sås, det var gudomligt gott. Njöt gjorde jag rejält!
Nu skall jag snart bege mig till Jessica Höjer, filmkväll och mat uppenbarligen, softa som vi brukar göra. Men snart får vi allt hitta på något riktigt galet, Jess. Imorgon är det torsdag och Kristi Himmels färd, vilket innedär ledighet, woho!
Min lediga dag tänker jag därför ägna till Sebastian och hans band, givetvis? ehe.
Nej, men skall faktiskt hjälpa den att ta modellbilder på dem, som dem sedan skall kombinera med sin kommande demo, eller album kanske det var till och med. Äsh, i vilket fall så skall jag leka fotograf, med en riktigt systemkamera denna gång dessutom! Något att stort se fram emot. Hoppas jag får lite tid över själv sedan med Sebastian, det behövs.
Jag saknar dig smulan! Bussen går kvart i ca, vilket innebär att jag alltså snart bör bege mig så jag inte missar nästa också. Typiskt. Tjejen som fotade oss idag vid examinationen kommer inom snar framtid att skicka bilderna och jag lovar med heder och samvete att den kommer uppdateras här på bloggen, vilket jag hoppas ni ser fram emot?Tänkte la det! Vi hörs eventuellt hos Jessica om det finns tid över till det, det brukar vara fullt upp annars haha.
Om inte annat så hörs vi ikväll, sköt om er tills dess!
Just love it!


Bild från i förrgår.
Pappa meckar huset. Btw, en liten touch av mitt ena nya fönster, woho!-
beatricegabrielleglimberg

Jobb, jobb -och jag älskar det!

Godkväll gott folk!
Hoppas ni tog del av mina sk. ''testerna'' jag genomskådade!
Just nu sitter jag och har smsat lite grann med min andra hälft om både
roliga och tråkiga upplevelser och saker etc. Hon har det bra där hon är iaf och det är det viktigaste för mig.
Mår hon bra, mår jag bra. Det finns ingenting som inte kan påverka mig när det gäller dig, faktiskt.
Jag saknar dig och vill att du kommer hem nu. Får vänta i mer än 2 veckor förän jag får se dig igen, hoppas du upplever mycket mer än vad du redan gjort. Nog om det.
Jag kom från jobbet för inte så längesen och jag kan väl utan tvekan säga att rutinerna har väl satt sig hårdare innanför pannbenet i jämförelse med från gårdagen. Saker och ting går en aning fortare nu, hoppas att det utvecklas ännumer.
Det är småfelen jag behöver jobba på nu, snart är jag proffesionell kassörska på Donken, woho! Ge mig diplom.
Sitter forfarande och väntar på samtalet från Sebastian jag förlänge sedan misstänkte att jag aldrig skulle få.
Lika roligt varje gång att påpeka saker han säger att han skall göra, som sedan inte genomförs. Inte ovanligt att leva i den vardagen för min del. Sånna människor finns det ett antal. Men det är inte mer än att acceptera, jag är ju inte heller den vassaste pennan i skrinet när det kommer till att komma ihåg viktiga saker, jag minns mest dem onödiga detaljerna som knappt har något syfte. Skratta ni bara, men det är faktiskt rätt tragiskt. Komiskt för den delen också, för andras del.
Nu skall jag fortsätta att plocka ihop lite saker som jag skall ha med mig till examinationen imorgon, viktigt viktigt.
Både jag och Sarah taggar järnet. Kom igen nu, tjejer! Detta gör vi bra, allt gör vi bra!
Måste för övrigt säga att i morse blev det pusskalas när jag kom till skolan, jag pussade på min Jessica Thorén Fredriksson ivrigt och sa att jag saknat henne.. pusskalaset fortsätter imorgon.
Nog om detta, min dag har alltså inte innehållit sådär väldans mycket än skola och jobb, hmm kul tänker ni?
Ja faktiskt, fuckers. Känslan av att älska sitt jobb är obeskrivlig, tiden går så fort. Hittills iaf.
Nu står det packa på schemat, sen kommer Hampus förbi och lämnar mina brillor han ''lånade'' av mig, eller ah jag glömde dem på honom. Eh. Sen blir det dusch, äggmacka och läggdags.
Vi hörs imorgon, ta hand om er!Tecken på att jag gillar det där, speciella utseendet.
Någon inte många bär. Yey!- beatricegabrielleglimberg


Man måste dela med sig av det goda.

DIG:
1. Hur lång är du? 161 cm.
2. Vad vill du bli när du bli stor? Make up artist - och hårstylist.
3. Vad pluggar du? Personlig stil & design
4. Har du långt hår? Hyfsat.
5. Vilken hårfärg har du? Brunt. (Brunettbea)
7. Har du haft sex senaste månaden? Här är vi öppna, svar ja.
8. Använder du läppsyl? Ibland, har inte det besväret.
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Skrikröd & krämvit
10. Har du kysst någon idag? Nej, tyvärr.

FAMILJEN
:
1. Bor dina föräldrar ihop? Jaosi, alltid gjort så länge jag funnits vid liv.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Det kan omöjligt avgöras. Tillsammas blir dem som en, beslut tas tillsammans osv.
3. Hur många syskon har du? 2 st, en stora syster & en storebror.
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? ''Vad blir det för väder imorgon?''
5. Hur många ställen har du bott på? 2 st, båda i Kållered.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Min bror, givetvis. När han inte ställer upp.
7. Vilken familjemedlem är snällast? Kan inte medges, alla på sitt egna sätt.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Idag, min bror skjutsade mig till jobbet, haha.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Igår, eller i förrgår blir det väl.
3. Har du kysst nån kompis? Jao.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Absolut.
5. Vem har du varit kompis med längst? Min bästa vän, Linda.
6. Vem känner dig bäst? Min andra hälft, Linda.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Oj, 7 år kanske? Pågår fortfarande. Eller osams kan man väl ej påstå, men med tycka illa om.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Hatar är ett starkt ord, så nej. Men ogilla svar ja om den frågade.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Absolut inte, jag umgås med dem jag tycker verkar lämpligast.

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? Mina (ICA) IFK-tränings byxor, ett svart linne & min Peak Performance hoodtröja (marinblå)
2. Har du bytt om idag? Ja, under jobbet till mina arbetskläder.
3. Favorittröja? Jag har mycket jag tycker om, men inget jag tycker ''bäst'' om faktiskt.
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Naket.
5. Har du gett bort kläder nån gång? Absolut, skänkt & gett bort till mindre varelser!
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Flera gånger.
7. Har du handlat kläder genom internet? Japp
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej, aldrig.
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Något som inte hör passar in med dens egna stil, faktiskt.
10. Vad använder du för skor? Alla möjliga, favoritsort är höga klackskor. Love it.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? När jag anser motsatsen till dem så, ja.
2. Klä dig annorlunda? Absolut, att vara speciell är unikt!
3. Vara dig själv? Jag lever i min egna värld, samtidigt som jag är mig själv och respekterar andra. Jag är unik!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ohja, gärna naket, haha.
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Om det var okej för den, så visst.
6. Pierca dig? Redan gjort ett antal gånger.
7. Ge dig på utmaningar? Utmaningar får adrenalinet att flöda, utmaningar ingår i livets utveckling.
8. Ha sex på offentlig plats? Vid rätt tillfälle så, ja.
9. Vara omogen? Min personlighet i sig är mogen och framför allt mycket tänkrik, jag tänker väldigt mycket.
10. Äta småkryp? Aldrig.

SKOLAN:

1. Vad heter din skola? Angeredsgymnasiet.
2. Vad heter din favoritlärare? Olivia, Charlotte, Peter & Birgitta. Har inte bara en haha.
3. Vad är ditt favoritämne? Hantverk & svenska.
4. Snyggaste läraren på skolan? Roger, massageläraren. OM han kommer visa rörelserna på mig när det är våran tur.
5. Fulaste läraren på skolan? Kan ej medges.
6. Tråkigaste ämnet? Matte & No, kärnämnen har aldrig vart min starkaste sida. I bortsett från svenska då.
7. Har du skolkat mycket senaste året? En ganska liten del, det finns värre.
8. Hur tar du dig till skolan? Tåg & spårvagn.
9. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? Minns inte, kanske.

Mobil:
1. Var ligger din telefon när du sover? Bredvid mig, oftast på laddning.
2. Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? Aldrig, har en egen laddare vid min säng. 
3. Hur känns det när du inte har din telefon på dig? En del av mig saknas.
4. Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? Nej, verkligen inte. Nu kan jag använda ordet hata, för det är vad jag gör när det handlar om att prata i telefon, jag avskyr det.
5. Hur många telefoner har du haft det senaste året? 1, eller 2 med Jessicas nu lånade, hon bär min gamla som suparphone nu, woho!
6. Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? Dem som känner mig vet att utan den är inte mycket lätt.
7. Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? ''Jag har det bra, skitkul men stressigt och höjdpunkten på dagen är typ att sova å äta. Vill hem och sova i min säng å pussa på min älsklingsbea''. Från Linda Babe.
8. Vad står de i de senaste skickade sms:et? Inte ofta jag har personliga meddelande, men detta är faktiskt ett. Till Linda Babe för övrigt.
9. Vem är överst på listan över missade samtal? Bror
10. Vem är 6a på listan över mottagna samtal? Telefonnummer från Onsala, tror det var Gunnel (min förra sånglärare) 
11. Vad har du som bakgrunds bild? Mig och min andra hälft (Linda)
12. Hur mkt batteri har du? Halvt typ.
13. Vem är 8 på din kontakt lista? Andreas.
14. Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? Gabriella.
15. Vad heter din mobil, som bluethooth namn? Beatrice G
16. Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? Mig & Linda från i vintras.- beatricegabrielleglimberg

Test

Jag blev utmanad av http://millasvensson.blogg.se

The big love and sex test of 2009.

(svarar du inte ärligt på detta så kommer du få otur i kärlek i 5 år)
utmana sedan sex personer

Är du kär just nu? Nej tyvärr, det skall krävas mycket för att jag skall bli förälskad dock.
Har du kysst någon idag? Nej, faktiskt inte.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Jadå, Sebastian!
Har du ett förhållande? Nej, inte än på ett tag iaf.
Om nej, varför inte? Jobbiga processer för oss båda som skett tidigare, saker och ting måste läggas bakom först.
Hur många har du varit tillsammans med? Hm, låt mig tänka. 2. Eller 1 och ett halvt typ.
När förlorade du oskulden? När jag var 15 år gammal.
När går gränsen vid otrohet? En kyss, anser jag.
Har du varit otrogen och om ja, varför? Ja faktiskt, vilket jag ångrar. Man kan inte ta sin anledning som ett skyddasigsjälvobjekt men jag var nog väldigt besviken uppenbarligen.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Ja, tyvärr vilket jag än idag ångrar, får fortfarande lida utav det.
Är du romantisk? Ohja, det kan hända vid vissa sammanhang!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Aldrig.
Är du svårflörtad? Det krävs mycket för att få mig på fall, så ja.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ohja, ett antal.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Jesper Ferm
Hur länge höll det? ca 4 månader tror jag haha.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Ja, tyvärr, på fyllan dock. Förlåt igen för det, du vet vem.
Har du lekt med någons känslor? Yes och det är inget att skylta med.
Har du haft sex med över 20 personer?  Verkligen inte.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 4 månader.
Och ditt kortaste? Ingen som helst aning, någon gång i förskolan eller så. Jag minns inte faktiskt tyvärr.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Oj, det var svårt. Det beror på vilken period jag är i livet, men just nu vill jag börja om på nytt och lägga jobbiga processer bakom mig, se framåt istället.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej, aldrig.
Är du en bra pojk/flickvän? I helhet, så ja. Men ingen kan vara den perfekta.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Sebastian!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Sebastian.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Oj vad typiskt att den frågan kom. Svar ja.
När fick du din första kyss? Jag gick i 7:an tror jag.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Oj, dem har varit gifta i över 20 år så ca 30 år gamla kanske, om inte mindre.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha ja faktiskt. Jörgen min systers förra pojkvän som för övrigt förlovade sig när hon var 18. Jag var 8 år då.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, aldrig.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat, tyvärr.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Det kan jag tyvärr inte svara på, det är olika från person till person. Men jag kan säga som såhär att jag faller för folk som är annorlunda, speciellt. Något som man med en gång ser att ingen annan bär på, ljuset eller vad man skall kalla det.en bra början på något?- beatricegabrielleglimberg

Mycket framför mig just nu, lösningen är att ta en dag i taget.

Hallå på er, gott folk!
Idag är det tisdag och jag litade på vad pappa sa till mig imorse, det skall bli sol efter molnen försvunnit,
vilket fick mig på bättre humör genast. Tyvärr kom ju resultatet nu, det regnade precis några droppar och det är allt för mycket moln på himlen, det kunde alltså varit bättre är vad jag vill få fram.
Jag sitter i alla fall och lyssnar på en titanic låt (en av alla 1000 typ), som för övrigt är på 19:04 minuter, men man kan inte göra något mer än att stå ut. För er som inte vet, så är Titanic den bästa filmen som någonsin gjorts, jag vill inte veta hur många gånger jag sett den för då lär det bli pinsamt och trofattbart att jag inte har något liv överhuvudtaget.
Dock har jag faktiskt inte sett den på riktigt länge, så funderar på att be Sebastian ladda ner den så vi kan se den nu någon gång i veckan innan jag ger mig av. Det är för övrigt endast 4 dagar kvar tills Alanya skall få inleda sitt.
Det skall vi se till att ordna. Jag sitter och planerar lite för imorgon förresten glömde jag berätta, imorgon gäller det ju, EXAMINATION på mitt Naturprojekt. För er som missat det skall jag alltså med hjälp av naturen få inspiration som skall leda till en make up som endast skall göras av mig själv, på mig själv.
Jag har valt att sminka en leopard, inspirationen fick jag dock inte ifrån naturen men den tillhör ju den givetvis som ni kanske redan förstått. Jag fick alltså min inspiration ifrån min kommande skola i Stockholm - Make up Institute, på deras hemsida som jag skall länka åt er http://www.makeupinstitute.com, sådär ja. För er som vill se mer vad dem erbjuder eller på mer av dem sakerna som dem arbetar med så kan ni klicka vidare in på Galleri som ni ser längst upp till höger om er. Sen tror jag det inte blir några mer problem för er att klicka er vidare på det ni vill ha reda på, all information finns där i varje fall. Jag lovar att jag även kommer att lägga ut bilder på mitt resultat som skall fotas i skogen i grönmiljö med vatten i bakrunden, så fort jag får bilderna själv. Det är inte lite att gå igenom må ni tro för att få det så pedantiskt som jag vill, imorgon har jag en lång dag framför mig. Detta skall bli mitt livs bästa projekt på gymnasiet har jag bestämt och då kan ingenting gå fel, eller rättare sagt, då får ingenting gå fel.
Jag och mina lärare kom överrens om att med tanke på att jag är den som skall göra den mest avancerade sminkningen, kommer jag få ca 2 timmar på mig endast till att fixa all make up själv, vilket är bedrövligt lite tid för det.
Klockan 11 fotas jag. Dock är jag nog allt för spänd, med tanke på att jag bara sminkat mitt egna upplägg endast en gång, därav INTE på överkroppen utan bara ansiktet, vilket oroar mig. Jag har ingen som helst aning om hur det kommer gå imorgon eller någonting, jag kommer inte hinna göra om någonting. Lyckas jag, vad tror ni? Resultatet kommer så fort jag får reda på det själv. Jag får hoppas att jag får en riktigt bra fotograf som vet vad jag vill ha och åstadkomma.
Nej, nu får jag allt ta och fortsätta med det jag skall. Kommer även lägga ut mina egna bilder som kommer tas imorgon här på bloggen så ni får en liten touch av vad det är jag verkligen håller på med. Skall se till att hinna ta några innan den riktiga fotningen. Woho leopard-modell, finns det något coolare? eh nej skulle inte tro det. Jävligt ovanligt och eget, det kan vara anledningen till att jag älskar det så mycket som jag gör, jag är speciell och det är inget jag själv kommit fram till, utan det är vad jag får höra med både nya och gammla vänner jag möter.
Det bästa som finns är att göra något som ingen annan gör, och dessutom göra det bra och med smak & stil, yeah!
Snart blir det dags att fortsätta utbildningen/kassa. Jobb kl 16-19, kom förbi om ni känner för det, ni är så välkomna så!
Ta en dag i taget.
Vi hörs senare!


Min variant av en leopard som även kommer fortsätta ner på överkroppen,
över bröst och mage, ingenting som synas, så ni behöver inte oroa er!
Över ena bröstet kommer det gå tassar i 3 olika storlekar som fortsätter upp mot halsen.- beatricegabrielleglimberg


Att en toast kan få en på så gott humör

Godkväll mina vänner!
Åt precis upp min toast jag mixade ihop, smör, ost, skinka, tomat och så lite salt på det dessutom(pricken över i:et).
Det var längesen en toast smakade så gott som idag. Jag är på så bra humör efter den känner jag.
I morse vaknade jag upp hos Sebastian, ganska tidigt faktiskt för att vara oss två.
Funderade på att ta en dusch men valde att vänta efter jag kommit hem från jobbet senare.
Min dag har inte innehållit mycket, än att jag har njutit av solen, begett mig hemåt och därefter till jobbet kl. 17.
Första utbildnings-dagen i kassan var det förresten och för er som tidigare läst att jag gjort bort mig några gånger, jag kom inte undan pinsamma händelser idag heller, dock för moderiktigt för att berättas, eh?
Lärde även känna min handledare Martin idag, en mycket charmig kille som inte tar en så väldans seriös jämt, vilket känns otroligt skönt. Det som gör att jag tycker mest illa om folk, är att dem själva en gång vart i samma situaion som jag en gång i tiden när dem själva skulle möta helt okända arbetssätt och försöker verkligen visa att dem just nu är bäst på allt och blir irriterad för att man inte med en gång förstår innebörden. Oj vad jag stör mig på sånt?
Tänk om du hade suttit i den situationen själv, du hade skämts och ångrat ditt dagliga beteende om.
Nu riktar jag mig dock inte till något eller så, men sådana raser vet jag att det finns. Grunden i det hela brukar oftast vara -självupptagen, är vad jag anser låter mest rimligast.
Nog om det! Det gick hyfsat bra ju närmre kvällen vi kom och desto mer han hade gått igenom med mig.
Oj, vad förvånad jag blev över så mycket att tänka på, allt på samma gång dessutom. Jag vill nog inte veta hur många fel jag gjorde idag, både små och stora.
Martin berömde mig väl ikväll när jobbet led mot sitt slut, och jag måste ännu en gång säga det.. det var längesen jag träffade en helt okänd människa som var så charmig och lätt i sig. Han har något som strålar ut och jag lovar att ta reda på vad det är tills imorgon. För imorgon blir det ytterligare utbildning/kassa, 16-19 denna gång. Därefter kommer nästa utbildning efter jag kommit hem från Turkiet, jag skall bli redigt brun må ni tro!
Nu är klockan halv 11 och det är dags för duschning, därefter väntar sängen. Jag visste det undermedvetet, det kommer kännas ensamt inatt, jag vill att Sebastian skall ligga bredvid mig, han får mig trygg.
Vi kom överrens om att vi skall försöka se till att ses innan jag åker, det är ju trotts allt en vecka. Lång tid för honom, kort för mig. Jag kom på i morse att jag glömde uppdatera igår när jag kom fram till Sebastian, anledningen var för att vi både hade nog aldrig varit så trötta i hela våra liv. Sedan hjälpte jag honom klart med en låt han skall spela in i studio med sitt band, den 26 maj
Min förändring lyfte låten oerhört, inte sant Sebastian? Ibland kan det vara bra att få kritik.
Nej nu får jag förflytta mig in till den mer blötare delen i huset, duschen. Skönt skall det bli.
Det första pappa sa när jag kom hem var att jag luktade hamburge bla bla. vad det nu var han nämde, konstigt?
Jag uppdaterar imorgon då det framför allt är dags för nationdellt prov i matte del B, vi får se hur det går.
GODNATT!


Mitt livs ljus- beatricegabrielleglimberg

Färd till Sebastian, tjingeling badring.

Godkväll gott folk!
Äntligen, jag lyckades återhämta mig under dagen.
Jag har även fått min brors rum städat, 100 spänn. Fett värt
för sådan liten syssla. Nu sitter jag nyduschad i blött hår, har precis sminkat mig en smula
& skall snart bege mig till Sebastian, nattspendering med honom blir det naturligtvis, igen dvs.
Är ledig imorgon och det skall bli otroligt skönt att sova ut, dock blir det jobb imorgon 17-20
för kassa/utbildning, får alltså träffa min handledare Martin imorgon för första gången, trevligt!
Nu får det vara nog med skrivandet, måste komma iväg också.
Skall göra mig en macka innan jag åker.
Jag uppdaterar när jag kommit fram.
Tjingeling badring!HotMatch, bild från mysdagen med Gabriella. - beatricegabrielleglimberg

det är svårt att ta farväl

Ja mina vänner, detta var nog den mest känslorika söndag
jag varit med om på riktigt länge, okej att söndagar vid många tillfällen
faktiskt är allmänt jobbiga och störande, vad finns söndagar till för egentligen i bortsett
från att det är en ''vilodag''?
Hur som haver, dagen började med att jag vaknade bredvid Sebastian, dock blev jag mindre glad när
jag såg att det inte var sol utanför, men det kvittar. Så länge jag får vara i hans tillvaro känner jag mig trygg.
Du gör mig verkligen lycklig, något jag aldrig tidigare upplevt på det sättet.
Vid ett snåret började jag sakta men säkert dra mig hemåt, sång och avskeds arrangemang för Gunnel (dvs min sånglärare sen ca 6 år sedan tillbaka om inte mer). Vilket faktiskt kändes som en lättnad på sätt och vis, nu får hon tillfälle att kunna utveckla sina kreativa sidor & gå vidare, möta nya utmaningar och äventyr.. trodde jag.
Själva sången gick utmärkt bra, fick saftigt mycket beröm av publiken, hördes från alla håll och kanter att det verkligen hade berört. Det kändes ju skönt att höra, men det var inte riktigt på mig själv jag fokuserade nu, nu var det dags att ta farväl. Talet inleddes av en utav Gunnels kollegor hon jobbat med i totalt 8 år.
Det var vackert och många vettiga meningar uppkom, om just henne som person osv.
Hon är verkligen speciell. Jag kände hur ögonen fuktades men jag trodde inte det skulle bli mer än så, nej.
När tillfället kom till akt med kramandes, brast jag. Jag kunde inte hålla emot någonting överhuvudtaget.
Känslan av att få saker bekräftat som man aldrig trodde skulle inträffa, faktiskt gör det, är hemskt.
Jag är van vid att veta att hon är inne i kyrkan varje dag, spelar piano och lägger ner otroligt mycket tid på många körer hon arrangerar. Det skall vara så. Hon skall ringa mig och be mig komma in och sjunga lite med henne, höra hur min röst utvecklats för varje gång. Hon skall ringa mig när hon behöver hjälp med saker.
Förändringar i vardagen kommer att ske, det känns bedrövligt rent ut sagt. Jag känner tomheten redan nu.
Att säga farväl till en vuxen människa som sett en både i vårt och torrt i många många år, som lärt en allt den kan för att det endast skall gå bra för en själv, är inte det lättaste. Den tryggheten vill man fortfarande bära med sig.
Jag och min lärare och gått igenom många både jobbiga och roliga stunder tillsammans, alltid tillsammans.
Jämt har hon ställt upp när jag bett henne.
Vi båda två ser hur vi själva har utvecklats, jag med min röst och dig med din gåva och det är endast din förtjänst.
Det är inte lätt att veta att nu skall denna otroligt begåvade människa ta ytterligare ett steg i livet, möta något annat och färskare. Vad jag vill att du skall veta Gunnel, är att varje gång jag ställer mig och låter mina stämmband flöda, verkligen förvånadsvärt märker hur min röst utvecklats för varje gång det sker, kommer jag alltid att tänka: det är tack vare dig, utan dig hade jag aldrig varit så långt på min väg som jag är nu. Tack för hjälpen för att du utvecklat mig själv som person.
Jag minns inte första gången jag mötte dig, det är för längesedan för att minnas, hade det mötet aldrig skett så hade jag aldrig varit den jag är idag. Och så tacksam för att jag har en sån komplicerat bra gåva, som många velat ha, att bära med mig som du byggt upp.
Du kan fortfarande ringa mig, när som helst, jag kommer ställa upp.
För du har ställt upp på mig.
Lycka till i framtiden.

Din lärling


i made it


i made it


att låta toner rinna rikligt är det bästa sättet att visa sina verkliga känslor på.- beatricegabrielleglimberg

Lugn kväll i Onsala

Är framme i Onsala nu, hos Sebastian.
Dock blev jag inte mött av honom, så när jag öppnar dörren in till
hans egna lilla stuga och börjar skälla, så sitter tydligen hans lillebror
Ludwig vid datorn. Jag fick den ynkliga reaktionen ''men, men skulle jag möta dig''.
Nej, självklart inte hjärtat. Förlåt för det. 
Nu kom Sebastian iaf precis in, nyduschad.
Nu skall jag återgå till honom innan han börjar gnälla och säga att jag lika gärna kan gå, som han brukar göra.
Slår väl uppenbarligen på en film eller så, vi får se vart vi låter kvällen visa oss.
Imorgon blir det att sjunga i kyrkan kl. 15:00, kom och kolla om ni vill, blir en repris av Gabriellas sång, som jag hoppas ni kollat på på Youtube.com (länk finns längre ner om ni missat det).
Jag längtar efter Alanya 09, cocktaildrinkar, sol och bad. En möjlighet att äntligen få njuta av livet och tänka lite på sig själv. Godnatt & ha en rolig lördagkväll allesammans!
Just love it


- beatricegabrielleglimberg

Dagarna springer iväg

Godkväll gott folk!
Klockan är redan 7 och jag känner att hela dagen har gått, trotts att jag fått mycket gjort.
Jobb från 11-16, vilket var riktigt skönt. Att gå upp och känna att man endast
gör något vettigt, känns underbart. Speciellt att arbeta, äntligen få lite sysselsättning på
helgernas dagar, sen vad som sker mot kvällen är en annan femma, en mer alkoliserad uppenbarligen.
Woho, oj vad det går bra för mig just nu känner jag! Riktigt jävla nöjd är jag efter dagen, fick mycket beröm dessutom ett stort + på det. Jag måste bara berätta en sak som skedde i morse, jag kom till jobbet och inledde det med att blåsa upp ballonger (med maskin givetvis) som skulle vara som en lång remsa som skulle sitta vid ingångarna osv. Och för dem som inte vet, så är jag hur ballongrädd som helst, men samtidigt vill man inte mesa det första man gör på jobbet med att säga '' nej tyvärr, det får någon annan göra, jag är ballongrädd vilket jag vart i hela mitt liv''. Eh?
Jag fick helt enkelt ta konsekvenserna, jovisst tro mig, givetvis spränger jag två ballonger på mig själv rakt i ansiktet så tinnitusen bara flödar i mina öron, tror du jag lägger vrålskriket? Självfallet. HELA resturangen kollar med ögon stora som bowlingklot och jag trodde jag skulle dö. Därefter sker en lite med utspridd händelse, jag skall knyta ballongen (med darrande händer för att något nytt skrämmande skall hända), så flyger den luftfyllda gummibiten iväg och åker runt i hela resturangen, vilket var ännumer skämmigt, jag vill inte veta hur min reaktion blev, mitt ansiktsuttryck. Jaja, sådant händer, jag fortsatte som inget hade hänt trotts eländet.
Jag kom precis ifrån kyrkan glömde jag berätta! Skulle dra igenom repet vid 17:00, så det fick bli snabba fötter efter jobbet. Hann endast in och ringa Sebastian en snabbis, varav han har ringt mig 1000 gånger under arbetet.
Sen var det iaf dags för att sjunga, Gabriellas sång som för övrigt ligger ute på youtube länken kommer här; http://www.youtube.com/watch?v=0X54fKSxWSU. Det gick riktigt bra, jag märker mer och mer hur min röst utvecklas vilket gör mig glad. Min sånglärare som skall sluta imorgon förresten, har tjatat på mig i åratal att jag skall ta kontakt med en sångpedagog och låta min röst utvecklas ännu mer och sedan söka till stora sångarrangemang eller liknande, vi får se hur det blir med det. Men nu hädanefter kommer jag fortsätta att sjunga i Annebergs kyrka för er som ville veta.
Nu skall jag börja smått städa upp i mitt rum, fick mina fönster bytta idag också, woho ser hur snyggt som helst, lyfte hela rummet faktiskt! Senare ikväll bär det av till Sebastian, även natten kommer spenderas med honom, sista helgen vi kan ses nu ju, kommer kännas tomt sen, eller ah, snarare för hans del. För min del blir det nya äventyr! Alanya framför mig! Exakt en vecka kvar nu förresten. Livet schteker.
Jag uppdaterar när jag sitter hos Sebastian senare, vi hörs då!

- beatricegabrielleglimberg

Alla uppfattar sin mening varierande, men vilken är egentligen vettigast?

Godkväll gott folk,
Gabriella och Josefine begav sig precis hemåt åt skilda håll.
Jag har nog inte varit såhär trött på riktigt länge, mina ögon orkar inte bära
locken länge till alltså, snart dags för deckning.
För övrigt har det varit en väldigt lugn fredagskväll.
Vad som är riktigt tragiskt är att man aldrig orkar engagera sig i saker, ta tag i ting,
uppenbarligen för att morgonen inleds tidigt samma dag (skolan).
Tur att det finns ytterligare en dag då, lördag, som man kan ta igen allting på, hamna på banan igen.
Jag satt och tänkte på en sak jag och Josefine tog upp alldeles nyss faktiskt, folk som kallar sig hooliganer?
Jag tycker i själv verket att det är ett rättså intressant ämne att diskutera, jag får mig alltid ett gott skratt efter varje gång också dessutom.
Att 15-16åringar och uppåt kallar sig hooliganer, är enligt mig en komisk angelägenhet, mycket stor sådan.
Sådana påståender får mig alltid att skratta och inse hur mycket patetiskt folk det finns som tror att det är något dem inte ens är i närheten om att vara, sånt stör mig något så fruktansvärt. Men egentligen, vart går gränser förän man är den där förebilden ''hooligan''?Jag själv, anser att med tanke på att det finns olika fotbollshooliganer av olika slag som även kallar sig något och dessutom är minst 25 år gamla om inte mer, det kan jag mer påstå är sannolikt än om en 15åring hade påstått sig vara det. Men bara för det behöver jag inte köpa det och tycka att det är okej, för jamena titta på själva grejen, ordet, allt i helhet. Hooligan? Hur fräck är man då egentligen från skala? Och framför allt, när man dessutom är i dem äldre åldrarna? Ni har inte tänkt på att grypa ur er omogna tonårsbubbla och komma till verkligheten snart? Uppenbarligen inte, med tanke på att många av dems resonemang lyder; - det är ett sätt att avlägga/avreagera all sin adrenalin. Skitsnack, det är bara en sjukt dålig bortförklaring för att prata bort ämnet och ett sätt att tro att det verkligen finns någon mening i det hela. Släng er i väggen och börja om, säger jag till dem.
Det finns så mycket mer alternativ som är betydligt mycket vettigare och vänligare, varav ett är that boxning? Eller hur är det ni nu gör egentligen? Sparkas, slåss etc. Det är ju en skitbra grej för att avreagera eran ''adrenalin'' på, som ni yttrar er för. Vad är det för fel på er? Ni är mänskliga varelser, detta tillhör inte ens våran värld vi lever på egentligen, det är ni som gör denna planet negativ vid vissa omständigheter. Skärpning och väx upp någon gång, detta är ju bara pinsamt och jag lider seriöst med er. Varför ens tänka tanken om att skada något så illa, utan anledning?
Eller jo, vänta lite, Blåvitt förlorade ju. Och? Se det inte som ett skäl till att låta någon annan från sin hemmastad få ligga på sjukhus för att laget du hejade på förlora. Du dör inte och det är ett jävla spel, inte ens lagspelarna tycker överdrivna människor som er. Änglarnas liga innehåller bara änglar, och dem slåss inte.
Fast det är klart, nu skall jag inte bara titta på hooliganligan inom just Blåvitt, vi är ju inte ensamma om att ha överdrivna mindre begåvade idioter inblandade. Nåväl, det är min åsikt iaf, joinar?
Jag tycker det lät en smula rimligt än alternativ som dem själva föredrar, alla får ha sina egna åsikter.. bara och lyssna och respektera, men det bästa av allt, att diskutera! Woho, finns det något bättre än att argumentera för sitt? svar nej, inte i min värld. Jag rent ut sagt älskar det, dessutom när folk står emot och har en helt annan och man vet att det man själv inom snar framtid kommer falla in i ämnet är övervägande mycket vettigare än vad den motsatta kommit med, om ni ens förstod syftet i den meningen? Knappt jag själv gjorde det, jag orkar faktiskt inte sudda för er som inte begrep innehållet i det jag precis sa. Jag gjorde det i varje fall.
Nu är klockan 12 och jag känner att sova hade varit som grädden på moset, vilket jag även starkt funderar på att göra.
Dock orkar jag inte ställa mig och tvätta bort sminket med alla mina hundra produkter och fuktighetskrämer och skit, men tyvärr är det ett måste, jag tänker inte se ut som en fitta i ansiktet när dem äldre åren börjar närma sig, vill ju trotts allt kunna se mänsklig ut! 
Vi hörs imorgon, sköt om er tills dess. 
GODNATT!

http://gliimbergbilddagboken.se
 


- beatricegabrielleglimberg


Jag längtar efter dig, redan .

Hejsan Glimbergslovers!
Har skoldagen varit bra?
Jag hoppas i vilket fall eran varit bättre än mig, detta
har nog vart den mest stressigaste skoldagen jag någonsin
deltagit i. Som jag tidigare nämt, ALLA ting vi gjort inom Fria - textila tekniker och ja, för min del
gick det väl sisådär halvt kan man väl utan tvekan påstå. Jag har forfarande stickningen kvar, vilket jag
får ta itu med på tisdag (ledig på måndag, mer än bra). Men jag lyckades i alla fall bli klar med tryckningen på tröjan & broderiet, woho ett +plus på mig, bilder på det är på ingång.
Kom just precis ifrån skojbråkandet med min bror, han jagade mig och jag tjöt för hela Somalia.
Att han skall ha en tendens att alltid lyckas skrämma upp mig så fort han reser på sig när jag sagt något ''dumt'', det gör ju inte saken bättre heller när den ''blicken'' han jämt och ständigt tillägger.
Nu snart skall jag över till dem andra för att fira Emil lite grann som fyller 18 år.
Sen kommer Gabriella och joinar, får se vad kvällens sysselsättning blir, det löser vi enkelt.
Sebastian kommer förmodligen dock förbi senare under natten, jag saknar honom, det var längesen nu.
Just nu lyssnar jag på min mätta mage som pratar med mig, samt min brors och hans kompis dvs. våran byggarbetare John, konversation, med ett fönster emellan dem, han på utsidan, han andre på in. Det ser roligt ut faktiskt.
Nu skall jag fixa och dona lite med outfiten osv, får se vad det blir ikväll.
Idag vid 5 snåret, begav sig min andra hälft till Island, jag längtar tills om 3 veckor.
Jag saknar dig redan.
Vi hörs inatt!

http://gliimbergbilddagboken.se

Dead by April - What can I say
http://www.youtube.com/watch?v=KQXEt1JNUhE
- beatricegabrielleglimberg

Mys -farväl kväll med min andra hälft

Ja, gott folk.
Ibland kommer man till riktigt svåra stadier i livet, 
Linda skall bege sig till Island imorgon och ikväll
skall jag tillsammans med hennes familj, ha en farvälkväll
för att önska henne lycka till på hennes 3 veckors långvariga
praktik. Hoppas det ger dig mycket älskling.
Nu bär det av till grannen.
Vi hörs sen?
PUSS.

Dagens outfit;
- shorts i chinosstuk
- svart linne
- marinblå/vit randigt stort linne
- cardigan- beatricegabrielleglimberg

Dagens inskaffning;

Dagens inskaffning;
Glimbergstuk.


http://gliimberg.bilddagboken.se


Tack mamma!


- Dag & natt kräm


- Min beställning på sandaler


- Kalender 2009

- beatricegabrielleglimberg


Kaffe? Nej, tack.

Godkväll gott folk!
Min klocka är just nu 18:35 & fortfarande ser det
ut som om visarn skulle stå runt 3 snåret, eller 4 kanske.
Hoppas eran torsdagssnart var bättre än min, den var ren
katastrof rent ut sagt. Riktigt hemskt.
Började med att vaknade vid 10 snåret, vilket var väldans busigt.. hade
gympalektion halv 9 i morse men den skippades.
Däremot får jag reda på av JESSICA THORÉN FREDRIKSSON att
vi har svenska klockan 2, vilket jag då kände mig skyldig till att vara aktiv på.
Så min morgon började med att jag åt frukost, hjälpte mamma med storhandling, hämtade ut mina gladiatorsandaler
som för övrigt blev snodda några veckor innan, tack för det, fitta. Jag undrar fortfarande vem som ligger bakom nallandet, någon som jag lider med, uppenbarligen för att den människan har en tendens att vara fattig? Gör något åt det då, plugga fjortisfitta så kanske du kan tjäna lite cash vid turen med dig. Sådär, härligt och få ut sig lite ibland, nog med det.
Jag fick ut dem i varje fall för att min älskade mamma var så god mot mig att hon beställt nya.
I alla fall, därefter tog jag 12:58 tåget med min andra hälft, började en timma efter så kände mig fasansfullt duktig.
Nå väl, med ett leende var man väl framme, då man får reda på att alla lektioner är inställda pågrund av att det endast var 3 elever där i morse. Hmm.. tänkte jag, var jag en utav dem? svar nej. Vid det tillfället skämdes jag faktiskt.
Possitivt nog satte hon ändå upp mig som närvaro, med tanke på min onödigt långa reseväg dit. Uppenbarligen tyckte hon synd om mig, som dessutom Sebastian också gjorde.
Beskymrat återgick jag till spårvagnen, men tänkte att jag skulle förgylla dagen lite med att hälsa på min fars nya tjänst han troligtvis fått på Mechanum i Mölndal. Han såg ståtlig ut när jag kom, blir alltid lika förvånad och glad.
När jag kom hem, packade jag upp skorna och jublade! Tog även en titt på dem två krämerna jag köpte till min hy idag på Coop, jag är för övrigt väldigt noga med min hy. Så fick en dag - och en natt kräm av mamma! Får se om dem
är så bra som det sägs, dags för granskning!
Jag och mamma tog oss även tid till att åka ner och köpa mig en ny kalender 2009, typiskt Glimbergstuk på den, bilder på dagens inskaffningar kommer.
Just det, angående rubliken, jag dricker INTE kaffe. Kaffe är det värsta jag vet, varesig hur mycket mjölk eller socker man proppar i, det FUNKAR inte. Både mamma och pappa samt vänner, tror att det är en ''mognads sak'', något som mina smaklökar senare i livet kommer ändra på, jag säger fortfarande ALDRIG varje gång dem påstår det. Upp till bevis, men varför egentligen? Läste en artikel igår om att ''lära små 13-åringar att dricka kaffe'', enligt dem är det - bättre att börja tidigare? Men jävlar i helvete mänskliga varelser, vad håller ni på med? Det är ju inprincip samma ting som att ha frasen ''lär unga människor att börja röka''. Någon som medstämmer? Kanske inte. Men jag tycker i vilket fall att det är samma grej, kaffe är onyttigt, beroende framkallande, framkallar gula tänder etc. finns det ens något possitivt med kaffe?
Okej, jag kan hålla med om att det gör en pigg, för det gör en. Men det finns vettigare saker att stoppa i sig som är betydligt mycket hälsovänligare än den geggamojan. Själv föredrar jag te, lite houng i är pricken över i:et. Men vad som slår allt och ingenting är fortfarande Chai latte och kommer alltid att vara ''to die for'', som Condecos motto.
Nej, Glimberg-lovers, nu skall jag nog sätta mig och plugga lite grann, något som behövs.
Imorgon skall jag träffa Gabriella & antagligen Sebastian senare på kvällen om han orkar efter klassfesten.
Undra vilket datum han tar studenten förresten, läge att kolla upp det snarast.
Vi hörs sen!

Tjingeling badring!

http://gliimbergbilddagboken.se

- beatricegabrielleglimberg


Tiden är snart inne för att välkomna sommaren 09

Skolåret är snart avklarat,
funderat över avslutningskläder? Kan detta vara något?
Ta en titt
http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=39024&sp_mail_spot=JS_091_p_v20_white_main&sp_rid=MjUxMTM3Mzc5MAS2&sp_mid=32911764&sp_mail_name=JS_091_p_v20_whiteBeatrice Gabrielle Glimberg

Om vägen till lycka

Hej på er i stugan, har dagen varit bra?
Det har i varje fall min, den inleddes dock med
nationella prov i matematik som jag för guds skull
hoppas gick åt rätta vägar. Ett stort plus var att vi slutade så tidigt
som vi gjorde, 20 över 11 är schtek, svar ja.
Just för tillfället sitter jag och lyssnar på Love Story - med Taylor Swift, grym är den!
Ja för tusan, glömde berätta att våran kära vän till familjen eller till min bror kanske
man skall säga istället, har börjat jobba med våran framsida, så hör stegen dras mot väggen
utanför mitt rum ständigt. Något man får leva med, som tur är känner jag honom såpass väl
så jag inte har något att skämmas över, och nej, jag menar inte sexuellt eller något sådant.
Hoppas att resultatet blir bra, och att det är värt pengarna, han är ju inte billig direkt, jisses.
Idag är det 2 dagar kvar tills min andra hälft beger sig till Island, vilket kommer kännas.
Men med turen med sig så får vi hoppas att dessa 3 veckor går fort, jag har ju trotts allt
Sebastian att gosa lite med, woho! Jamena, jag brukar kalla honom andra-handsvalet när ej min
babe finns till hands, nej jag skoja bara, den karla karl är händig, social, trevlig osv. Dunderbra!
Fick ett samtal av honom precis faktiskt, på tal om Sebastianer eller hur man skall uttrycka det.
Han sa att han saknade mig och stod och gjorde mackor (vilket vi ofta gör) och det fick honom att tänka på mig, woho!
När man väl kom in på ämnet macka, idag fick det bli toast, oboy & yoggi till middag för min del, jag avskyr nämligen bönor, iaf dem som tillagas i detta hus. Jag avstod, men nu ångrar jag mig, all osten gjorde ont för min mage, hoppas det går över snart för Alvedon lär väl knappast värka.
Fick information om att mina arbeten inom Fria -Textila tekniker skall vara klara tills på fredag OCH ja, jag ligger åthelvete risigt till med det, hur trodde jag att allt det skulle gå ihop på den lilla tiden?
Tiden har varit inne för Glimberg för längesen att hon skall börja tänka mer effektivt, svaret på varför det vet bara Gudarna.
Onsdag i nästa vecka gäller det förresten, examinationen som jag uppenbarligen pratat om inne och om inte, så på min bilddagbok som ni mer än gärna får titta in på http://gliimberg.bilddagboken.se. Nervösare är nog ingen mer än mig, jag har endast testat looken 1 gång bara ansiktet dessutom vilket gör det ännu värre, det räcker egentligen inte, behövs mer träning. Tålamod till 110% är det minsta som krävs, vilket jag är glad på att jag kan hantera, pyssla med småsaker är det bästa som finns, att få se alla detaljer, känslor, tankar, följa vägen till resultatet, inspirationen, att verkligen se hur fantasin flödat är så enkelt, så fantastiskt. Gott folk, jag lever för det!
Nog med detta, nu blir det pluggeliplugg & en kopp te eller något sådant lockande, en chailatte hade vart pricken över i:et, men jag känner inte att åka in till stan endast för det, trotts att den är ''to die for''.
Vi hörs ikväll !

Förresten, några vettiga rader att ta vara på, om vägen till lycka.

Alla har vi en känsla av vad vi åstadkommit, vad vi gjort i vårt liv och på vilket sätt vi agerat i olika situationer - vårt förverkligande. Man skulle snabbt kunna tro att den som åstadkommit mest också är lyckligast, men så är inte fallet enligt mig. För att mäta lycka måste vi ta in en parameter till, och det är våra förväntningar på oss själva. Ju mindre förväntningar vi själva och omvärlden har på oss, ju mindre måste vi också uppnå för att bli lyckliga. Den som har stora krav hängandes på sina axlar, behöver uträtta desto mer för att bli nöjd med sin tillvaro.If you show me real love baby
I'll show you mine
I can make you nice and naughty
Be the devil and angel too

Beatrice Gabrielle Glimberg   -   929721


redo, beredd, förväntansfull & lycklig

Hej gott folk, hoppas ni mår lika bra som jag.
Just nu sitter jag i datasalen med Jess bredvid mig,
hon e ful som stryk, neeeej pumpan nåt sötare får man leta efter.
Men hon kör mysbyxor idag, av den anledning av att hon är sjuk,
är vad hon påstår ja? eh ah. Uppenbarligen ligger det väl något i det, haha.
Snart skall vi ha prov som jag tidigare nämt, jag har lyckats förstå saker lite bättre nu som tur är
tack vare att Sandra svarade på mina inre frågor, woho! Jag fick reda på att det är 13 frågor ungefär,
så så svårt kan det väl ändå inte vara, men det kanske är en dum slutsats att dra, hellre vara beredd på det värsta.
Vi slutar ca halv 2, sen skall jag möta Sebastian i stan & åka hem och laga lite god mat tror jag, jag är sugen på något med det där lilla extra. På tal om frasen ''lilla extra'', jag vet inte hur ofta min chef nämnt det för mig alltså, jisses.
Men samtidigt innehåller det eventuellt något vettigt i den meningen, rätt komiskt ändå.
Ikväll blir det nog promenad, vilket jag har vart sugen på hela dagen faktiskt i det fina vårvädret, därefter blir det nog att slå på en film eller om inte annat Andra Avenyn som kommer ikväll kl. 21:00 på SVT1.
Nu skall jag ännu en gång läsa igenom teorin om Charles Darwin och hans upptäckter å skit, fan va meningslöst detta känns.
Hörs sen !

Outfitsen under,
DET e vad jag kallar fashion, snyggt, elegant, smakfullt, allt i ett.


love.

http://gliimbergbilddagboken.se


Mycket plugg, lite tid

Det finns ju flera nackdelar & försämrade sidor här i livet,
jag råkar dock ha allt för stor mängd utav dem, hur det nu kan komma sig.
Vågar man ens ställa sig själv den frågan? svar nej, jag avstår hellre faktiskt.
Jag kan inte säga att jag är sämst i skolan, absolut inte, men när väl provet
kommer till kritan blir det en aning avancerat för min del.
Jag försökte ta tag i plugget så mycket som det gick, allt det där
kan man omöjligt lära sig på en kväll.
För er som inte förstått vad mitt prov går ut på så skall vi
kunna en stor del om själv Charles Darwin, evolutionen & naturligt utval,
uppkomsten, hans egna teori & vad han hade för ''konkurrenser'' etc.
Ett jävla projekt med andra ord, jag vet inte riktigt hur jag tänkte för att få detta
att fungera effektivt dvs. uppläggningen för pluggandet.
Uppenbarligen gjorde jag väl en Glimberg repris x2 som jag andra tidigare gånger gjort,
inte tänkte alls överhuvudtaget. Jag skäms verkligen.
En fördel som nyss lös upp i min vardag var att min bror & Emma från Halmstad,
köpte choklad till mig, Mmm. .. Marabou som dem brukar säga. Denna gång med Schweizernöt.
Och att dem dessutom ringde en ytterligare gång från jobbet precis när jag hade ätit, min handledare Martin denna gång,
så nu har vi bokat in tider för utbildningen i kassan för mig, Måndag kl. 17-20 & Tisdag kl. 16-19, tredje gången får bli efter Turkietresan kom vi överrens om, alltså ytterligare ett ting att se fram emot, det går bra nu.
Så nu mina vänner, skall jag njuta av denna skönhet & sedan se om Sebastian hör av sig eller ej, spänningen är outhärdlig. Oj vad klockan går, dags att slå på tv:n och platsa sig för Ballar av stål Kanal5. 21:55,
fick tipset från Jessica Thorén Fredriksson att jag borde planka mig framför detta, för väl se om det har ett visst dugligt värde. Dags för granskning!
Vi hörs imorgon, GODNATT !

http://gliimberg.bilddagboken.seBeatrice Gabrielle Glimberg


Vettig och solig måndag

Då var det måndag & ny vecka,
hoppas att denna kommer gå fortare, vill försöka fördröja tiden så
mycket som möjligt för det är endast 12 dagar kvar till jag beger mig till Turkiet-Alanya.
Jag måste säga att jag verkligen avgudar den kulturen som dock är mycket varierad(turkiska: Türkiye).
Turkiet är ett eurastiskt (Eurasien är benämningen på den sammanhängande landmassan Europa & Asien) land som gränsar till 8 länder.
Som ni kanske märkt så ser jag ytterst fram emot denna resa, jag verkligen längtat och jag känner jag att behöver detta mer än någon annan.
Idag inleddes måndagen med manikyrprov (praktiskt) som uppenbarligen blev MVG vid turen med sig, resultatet får vi snart i veckan. Vad som var mindre tråkigt att veta är att alla dem ''omprov tillfällen'' jag skall genomföra i Färganalys & manikyr (teoretiskt) för min del, ligger mitt i den veckan som jag är bortrest, får ta tag rejält i mina lärare och boka ny tid, uppenbarligen får väl min kära mor hoppa in och hjälpa mig på sin arbetstid eller något sådant, vi får se hur det blir.
Betygen sätts snart också & jag tror aldrig jag varit spändare, detta året har varit händelserikt, både possitivt och mycket negativt. Som person märker jag bara hur jag utvecklas mer och mer, jag lär mig nytt varje dag.
Ni som känner mig har säkert redan för längesen insett att mitt mål är inte att vara som alla andra, kör helst mitt egna race, accepterar inte folk det är det deras problem. Jag tar vara på dem vänner jag märker är nåt att lägga i skrinet.
Nog om det. Jag lyckades fixa mitt pass idag i varje fall, mitt har ju egentligen inte gått ut riktigt ännu men tydligen måste passet vara gilltligt i minst 6 månader innan det går ut, annars får jag inte resa till länder som saknar EU.
Det gick förvånandsvärt fort faktiskt, dock blev jag irriterad när jag skulle skriva min namnteckning som tar en oändlig stor plats, tror det inte finns en människa som skriver så litet som jag var tvungen att göra. Jag tror hon innanför fönstret märkte detta, pinsamt men allvarligt talat så borde hon ha förståelse för det, eller förhoppningsvis kommer få när hon själv står där en dag. Gud, vad det låter som om jag lipar för ingenting men så var det verkligen inte, haha.
Jobbet ringde dessutom idag, men inte min handledare utan min chef, han ville boka in tid för ansiktsmålning för frivilliga på lördag kl. 11:00-16:00, tydligen hade han kommit och tänka på mig när detta projekt inföll, med tanke på att jag går sminkningslinje och den mesta delen består utav sådant. Woho, ny inspiration att sprida, låta fantasin flöda, jag lever för det. Nu kom jag även och tänka på att jag faktiskt borde snart börja planera flyttningen till Stockholm efter 3:an, innan det blir för sent. Ni som inte vet, brukar mitt egna jag säga att man skall göra allt i sista minuten & så är det verkligen med allting, jag är ursel att komma i tid till saker. Jag lovar, jag skall försöka bättra mig.
Just nu känner jag verkligen hur mycket jag har framför mig, vilken tur att jag bara är 16 år änså länge, jag hade aldrig hunnit genomföra allt annars, jisses. Nu när jag precis gav mig själv en blick i spegeln såg jag att jag borde färga håret, botten i varje fall, det är ljusare än själv bollen som jag just nu bär mitt på huvudet, illa.
På fredag blir det grillkväll at Glimbergs place (mitt dvs) med dem gamla rävarna (Epsilontjejerna), hoppas för guds skull att alla kan bara. Längtar !
Nu skall jag sätta mig och plugga en stund inför provet vi har imorgon, NO prov om Charles Darwin & om evolution, hur livet uppstod, intressant men mycket att lära in på bara en kväll. Får göra det bästa av situationen helt enkelt!
Vi hörs sen ! Sköt om er tills dess. 
Outfitens ingredienser;
- svart linne
- marinblå/vitt randigt linne
- beiga avklippta chinos
- Ben Sherman tröja
- solglasögon
- beige rosett

http://gliimberg.bilddagboken.se

Love Story - Taylor Swift

We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
and say hello;

Little did I know
That you were Romeo; you were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet."
And I was crying on the staircase,
begging you, 'Please, don't go.'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes; escape this town for a little while.
'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter,
And my daddy said "Stay away from Juliet,"
But you were everything to me; I was begging you, 'Please, don't go,'"

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel;
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.
It's a love story - baby just say "Yes.'"

Oh, oh.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town,

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-"

He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a white dress;
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

Oh, oh. Oh, oh.

'Cause we were both young when I first saw you...


Taylor Swift

http://gliimberg.bilddagboken.se

FREDAG !

Det är fredag gott folk, och allt känns helt ok.
Det var längesen nu, jag skall försöka att uppdatera oftare, jag lovar,
men det har vart så mycket nu på senaste så har inte ens hunnit sitta vid datorn förutom i skolan.
Sitter i skolan, väntar på att Fria Textila skall börja,
kom på att jag glömde mitt material hemma till tryckningen.
Antagligen får jag väl fortsätta på min brodering då, som också måste bli klar.
Ikväll blir det myskväll hemma hos Sebastian, varken han eller jag orkar nog inte med så mycket,
men det tar vi igen imorgon. Då blir det troligtvis groggarrangemang, vid fint väder så bär det av till Slottsskogen för volleybollspelning och grillning/alkolisering, så vi får hoppas på det bästa, annars löser det nog sig i vilket fall.
Jag genomgick min första dag på mitt jobb igår, Mc Donald's i Kållered, för dem som inte visste det.
Har fått många frågor om hur det gick osv.. Med tanke på att det är så nytt & tidigt för oss, så gick vi igenom och fick instruktioner om olika saker och ting, även lämna personliga uppgifter om allt möjligt. Min handledare (som jag inte vet vem det är ännu) kommer att höra av sig i veckan till mig och boka tid för genomgång etc. Uppenbarligen kommer kläderna i veckan också, längtar! Alltså, kom förbi och hälsa på, du förlorar inget! Du är så välkommen så!
Nu skall jag på lektion, ha en trevlig fredagkväll så hörs vi när jag kommer hem! Sköt om er!


- beatricegabrielleglimberg


RSS 2.0